Menu

Schadeherstel

Geconfronteerd worden met schade aan uw voertuig is altijd vervelend. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze specialisten herstellen de schade, wij helpen met de schadeafwikkeling en wij regelen voor u het vervangend vervoer.


Ons schadeherstel is klantgericht en vakbekwaam. Wij hebben vele jaren ervaring met het herstellen van kleine en grote schades. U kunt bij ons terecht voor schadeherstel aan alle merken.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor spuitwerk, restauratie van oldtimers, bodytuning en uitbouw van speciale kits. Schadehersel doen we in eigen beheer, we hebben een eigen schadeafdeling met spuitcabine.

 

Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel en ruitreparatie. Dat is alleen niet de enige keuze, verzekeraars kunnen u niet verplichten naar een door hen voorgeschreven schadeherstelbedrijf te gaan. Wij hanteren dezelfde voorwaarden die een verzekeringsmaatschappij hanteert. Het eigen risico is hetzelfde als bij een ander schadeherstelbedrijf. U kunt voor schadeherstel gewoon bij ons terecht, wij kennen immers uw auto als geen ander.

 

Wij regelen voor u:

  • Vervangend vervoer gedurende de werkzaamheden
  • Snelle administratieve afhandeling van uw verzekeringsdossier
  • Schadeherstel door professionals
  • Schadeherstel uitsluitend met hoogwaardige onderdelen
  • Snel kwalitatief goed herstel zonder uw wagen lang te moeten missen
  • Vaste prijsafspraak


U bent welkom in onze werkplaats, wij maken het voor u zo aangenaam mogelijk!